Ελληνικά    English
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών Διαύγεια
VEAVEA

- 19/10/2017
«Οι μικρομεσαίοι βιοτέχνες στο Β.Ε.Α ενώνουν τις φωνές τους»

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                «Οι μικρομεσαίοι βιοτέχνες στο Β.Ε.Α ενώνουν τις φωνές τους»

 

Οι μικρομεσαίοι βιοτέχνες, ενώνουν για άλλη μια φορά τη φωνή και τη δύναμή τους ενόψει των επικείμενων εκλογών στα Επιμελητήρια της χώρας.

Οι εκπρόσωποι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και τα προβλήματα που μαστίζουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες,  αποφάσισαν να πορευτούν από κοινού, μακριά από κομματικές ταυτότητες.

Ο συνδυασμός «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», με επικεφαλής τον Παύλο Ραβάνη, περιλαμβάνει στους κόλπους του, εκπροσώπους από όλες τις κομματικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Β.Ε.Α - εκτός του ΚΚΕ- και έχει ως μοναδικό στόχο του να συμβάλει στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και βεβαίως στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από καταξιωμένους βιοτέχνες – ο καθένας στον κλάδο του – επαγγελματίες, που με σκληρή δουλειά, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Οι Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εχθρικό επιχειρηματικό περιβάλλον, που πλήττει την ανταγωνιστικότητά τους και απειλεί τη βιωσιμότητά τους. Για να αποτελέσουν ξανά αναπτυξιακό όχημα, οι ΜμΕ, χρειάζονται ένα Επιμελητήριο, η διοίκηση του οποίου θα εντοπίζει τα προβλήματα, θα προτείνει στόχους και τα μέσα επίτευξής τους και θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των αγκυλώσεων και των στρεβλώσεων της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, θα συνεχίσει να στηρίζει τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των μελών του, και να συμβάλει στην υλοποίηση των ιδεών τους, μακριά από κομματικούς φραγμούς και πολιτικές παρατάξεις.

 

 

© 2014 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. All rights reserved. Implemented by TEΛΕΝΕΤ ΒΕΑ development team