Ελληνικά    English
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών Διαύγεια
VEA (23-05-2016) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Είσαι εφευρέτης ή καινοτόμος μάθε πως κατοχυρώνεσαι"       (27-04-2016) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΞΥΛΕΙΑΣ       (15-04-2016) ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ       (15-04-2016) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ       (04-04-2016) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, FRESKON, 21-23/4/2016, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ       (01-04-2016) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ       (24-03-2016) ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ       (16-03-2016) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΧΡΙ 31-03-2016 Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ       Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ       07-03-2016 Ενημέρωση από Γραφείο Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού       (03-03-2016) ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ       » (24-02-2016) Χρήσιμη ενημέρωση για διάφορα θέματα που αφορούν βιοτέχνες (ΕΣΠΑ κ.α.)       » (17-02-2016) Τροποποίηση Του Οδηγού Υλοποίησης Του Προγράμματος "Γυναικεία Απασχόληση" Του Επεαα       » (17-02-2016) ΕΣΠΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020. ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ - ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ       » (10-02-2016) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       » ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ (01-12-2015)       » ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ       » ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ 2014-2020      
VEA


MARIMATCH-POSIDONIA 2016 - B2B NETWORKING EVENT - 8 AND 9 JUNE 2016 (ATHENS - GREECE)
» 23-05-2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Είσαι εφευρέτης ή καινοτόμος μάθε πως κατοχυρώνεσαι."

» 10-02-2016 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

» Διερεύνηση συμμετοχής των επιχειρήσεων στην ΔΕΘ στο περίπτερο του Επιμελητηρίου

» Έναρξη υλοποίησης προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ. (23/11/2015)

» ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραμμα παροχών υγείας
» Πρόγραμμα παροχών υγείας Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, που πλήττει με μεγαλύτερη οξύτητα τις μικρές επιχειρήσεις, είναι ανάγκη να αναπτύξουμε ένα νέο κίνημα αλληλεγγύης για την προστασία της βιοτεχνικής μας οικογένειας, που συμπεριλαμβάνει τις οικογένειες και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας.

» Tαξιδιωτικό πρόγραμμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

» ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Ιούλιος - Αύγουστος 2015
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Β.Ε.Α

» Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

Διαβάστε περισσότερα…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών: νέα πλατφόρμα για τους καταναλωτές και τους εμπόρους

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 1ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016 σε Αθήνα και Θεσ/κη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ημερήσια επικαιρότητα
30/05/2016 Επικαιρότητα

-Δεν τα «βρήκαν» την Κυριακή, κυβέρνηση και δανειστές για τους "αστερίσκους" της πρόσφατης αξιολόγησης και κυρίως για το ζήτημα του ΕΚΑΣ και της επιστροφής του. Η απόσταση δεν κατέστη δυνατό να καλυφθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Γιώργου Σταθάκη και του Γιώργου Κατρούγκαλου, με τους εκπροσώπους των "θεσμών", στόχος της οποίας ήταν να κλείσουν όλα τα μέτωπα, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Ιουνίου, ώστε να εκταμιευτεί η δόση των 7,5 δις ευρώ και να επικυρωθεί η απόφαση για επαναφορά του waiver από την ΕΚΤ.27/05/2016 Επικαιρότητα

Τα μέτρα είναι υφεσιακά, παραδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας παράλληλα, ότι διαθέτουν «υφεσιακή ροπή» και ως εκ τούτου, «θα δυσκολέψουν τον κόσμο».

Πάντως, έσπευσε να διευκρινίσει, ότι «δεν είναι καινούρια μέτρα», καθώς περιλαμβάνονται στη συμφωνία του καλοκαιριού, η οποία προέβλεπε τη λήψη μέτρων, ύψους 1% του ΑΕΠ.

Όπως εξήγησε, οι δανειστές ζητούσαν να αυξήσουμε 10% τους φόρους σε ηλεκτρικό και νερό, ενώ η κυβέρνηση αποφάσισε να λάβουμε μέτρα για μικρές αυξήσεις σε πολλά πράγματα, ώστε να καταμεριστεί το βάρος.26/05/2016 Επικαιρότητα

-Στα μέσα Ιουνίου και αφού προηγουμένως περάσουν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις από τη Βουλή ή αφού δημοσιευτεί μια σειρά υπουργικών αποφάσεων στο ΦΕΚ, εκτιμούν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, ότι θα εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία, τα χρήματα από το πρώτο μέρος της δόσης των 10,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, που συμφωνήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Eurogroup.

Για να εισπράξει όμως η Ελλάδα τα 7,5 δισ. ευρώ, θα πρέπει προηγουμένως να προχωρήσει ταχύτατα την υπόθεση του Ελληνικού, αλλά και της Εγνατίας Οδού, να δημοσιεύσει όλες τις απαιτούμενες αποφάσεις για να προχωρήσουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό (περικοπή επικουρικών, ΕΚΑΣ, νέος τρόπος υπολογισμού συντάξεων κ.λπ.), αλλά και να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, η οποία θα αίρει την προστασία των δανείων που έχουν εκχωρηθεί με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, από την πώληση στα funds.25/05/2016 Επικαιρότητα

-Με συμφωνία για την τμηματική εκταμίευση της δεύτερης δόσης των 10,3 δισ. ευρώ και με ένα "πακέτο" μέτρων για το ελληνικό χρέος ολοκληρώθηκε μετά από 11 ώρες η μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Το δυσκολότερο θέμα στις συζητήσεις, αφορούσε το χρέος και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Χρειάστηκε να γίνουν  αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, μεταξύ του προέδρου του Εurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ και του εκπροσώπου του ΔΝΤ Πωλ Τόμσεν, αλλά και συνεχής τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού Κριστίν Λαγκάρντ, για να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Όπως δήλωσε ο κ. Τόμσεν, θα γίνει πρόταση προς το ΔΣ του ΔΝΤ για συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ελλάδας μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού προηγηθεί ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέος, από την  οποία θα προκύπτει ότι τα μέτρα των Ευρωπαίων διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά του.

Σχετικά με τη δόση, η εκταμίευση θα γίνει σε δύο υποδόσεις, η πρώτη το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου και θα είναι ύψους 7,5 δισ. ευρώ και η δεύτερη μετά το καλοκαίρι ύψους 2,8 δισ. ευρώ.24/05/2016 Επικαιρότητα

-Ώρα μηδέν, σήμερα στις Βρυξέλλες, για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, που θα κρίνει τη σταδιακή αποδέσμευση δόσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έως 11 δισ. ευρώ προς τη χώρα, την παράλληλη διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση στο χρέος με πλέγμα παρεμβάσεων και τον ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Έως αργά χθες το βράδυ, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση, το EuroWorkingGroup (ΕWG) αποτιμούσε τις εξελίξεις και όλα τα ενδεχόμενα σενάρια για δόση, χρέος και συμμετοχή του Ταμείου. 


περισσότερα
Δελτία τύπου
25/05/2016 «Είσαι εφευρέτης ή καινοτόμος; μάθε πως κατοχυρώνεσαι»

Στην πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για τον τρόπο κατοχύρωσης μιας εφεύρεσης ή καινοτομίας, προχώρησε η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας με στόχο την παροχή χρήσιμων οδηγιών προς τα μέλη του Επιμελητηρίου. 19/05/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Νέοι φόροι καθηλώνουν την οικονομία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                              

              «Νέοι φόροι καθηλώνουν την οικονομία»

Σε μια καθημαγμένη οικονομία, η Κυβέρνηση προχωρά στην επιβολή νέων φορολογικών βαρών, σε απαραίτητες υπηρεσίες και είδη πρώτης ανάγκης, που πλήττουν το σύνολο των πολιτών. Η φοροδοτική ικανότητα των επιχειρηματιών, των μισθωτών και των συνταξιούχων, έχει προ πολλού εξαντληθεί. 09/05/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Χαριστική βολή στους μικρομεσαίους»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Χαριστική βολή στους μικρομεσαίους»

Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση γύρισε την πλάτη σε χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που αδυνατούν να επιβιώσουν, ψηφίζοντας νέες περικοπές, μέσω φοροεπιδρομής και εξοντωτικής αύξησης των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Η αύξηση της φορολόγησης των ΜμΕ από το 26% στο 29%, το μπαράζ έμμεσων φόρων και συνολικά ένα συνονθύλευμα μέτρων, χωρίς σχέδιο, που εξοντώνει την ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν μπορεί επ' ουδενί να βαφτιστεί  μεταρρύθμιση.28/04/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Εισφορο-καταιγίδα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Με αφανισμό απειλούνται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, καθώς με το νέο ασφαλιστικό, θα κληθούν να καταβάλουν έως και το 60% του εισοδήματός τους σε ασφαλιστικές εισφορές και φορολογικές υποχρεώσεις. Η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ζητά από την κυβέρνηση την απόσυρση του νομοσχεδίου, καθώς πλήττονται στο σύνολό τους, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι.  14/04/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Όχι άλλοι πειραματισμοί εις βάρος των επιχειρήσεων»

Με αφορμή την προτεινόμενη δέσμη νέων φορολογικών μέτρων που εξετάζεται από τους Κυβερνητικούς Εταίρους, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας σημειώνει ότι πρόκειται για σενάρια που οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση και αφανισμό των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων.


περισσότερα
Χρήσιμη ενημέρωση
23/05/2016 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΠΑ

Τρίτη τροποποίηση των Προσκλήσεων για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και τη δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών»23/05/2016 Τι είναι η Ψ.Υ.

Η Ψ.Υ. αποτελεί το «ψηφιακό αποτύπωμα» του χρήστη στο Διαδίκτυο. Είναι ένας βασικός μηχανισμός προστασίας των δεδομένων, καθώς εξασφαλίζει την πιστοποίηση της ταυτότητας του αποστολέα και την προστασία από κακόβουλες αλλά και ακούσιες αλλοιώσεις των ηλεκτρονικών εγγράφων. Ως εκ τούτου αποτελεί ένα από τα βασικά μέσα για την πλήρη ηλεκτρονικοποίηση των συναλλαγών.


23/05/2016 ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ

Με ψηφιακή υπογραφή θα μπορούν να συναλλάσσονται οι επιχειρήσεις-μέλη του ΒΕΑ από τις αρχές Μαΐου
Η ψηφιακή υπογραφή αντικαθιστά την ιδιόχειρη υπογραφή και σφραγίδα, επιτρέποντας την αποκλειστική διακίνηση των εγγράφων σε ηλεκτρονική μορφή.


18/05/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

Με την παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 16/03/2016 Στις 31-03-2016 λήγει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την παράταση ισχύος των Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) κατ Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 2, παρ. 8γ, του Ν. 4014/2011

Στις 31-03-2016 λήγει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την παράταση ισχύος των Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) κατ   Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 2, παρ. 8γ, του Ν. 4014/2011


περισσότερα
Θέσεις - Προτάσεις
30/06/2015 ΘΕΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.Ε.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ως Α' Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ, θα ήθελα να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επικείμενη διενέργεια δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία της χώρας μας με τους Ευρωπαίους εταίρους της.


30/06/2015 ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ του ΒΕΑ χαρακτηρίζει καταστροφικό για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κλείσιμο των Τραπεζών και την επιβολή capitalcontrols, στις συναλλαγές των επιχειρηματιών. Η εξέλιξη αυτή, θα πυροδοτήσει έναν κύκλο αθέτησης υποχρεώσεων και οφειλών, ενώ με δεδομένο ότι το ημερήσιο όριο αναλήψεων είναι στα 60 ευρώ, είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει την αγορά κλινικά «νεκρή».


25/07/2014 Γιατί κινδυνεύουν με ξαφνικό θάνατο πολλές επιχειρήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ capital.gr


25/04/2014 • Δήλωση του Πρoέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλου Ραβάνη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα την υπεράσπιση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια.


06/02/2014 ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (BUSINESS INCUBATORS)

Οι Θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων, είναι τυποποιημένοι χώροι οι οποίοι δημιουργούνται για να παρέχουν ένα περιβάλλον που προσφέρει κοινές υποδομές και ειδικές υπηρεσίες, για ένα χρονικό διάστημα ( 3 έως 5 ετών) διευκολύνοντας το ξεκίνημα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, οι οποίες στη συνέχεια μετακινούνται σε δικούς τους επαγγελματικούς χώρους και τη θέση τους στη Θερμοκοιτίδα καταλαμβάνουν άλλες νέες επιχειρήσεις.

περισσότερα
VEA Παροχές για τα μέλη του ΒΕΑ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
ΓΕΜΗ
Υπηρεσία μιας στάσης
Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network
HELEXPO
ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ
Διαμεσολάβηση
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

MAIN
Mail BEA
Περισσότερες Χρήσιμες Συνδέσεις

Xyn© 2014 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. All rights reserved. Implemented by TEΛΕΝΕΤ ΒΕΑ development team